Administrație

Ministrul Transporturilor: “Lucrările la Pasajul Arad, varianta de ocolire peste liniile CF Brad – CF Curtici – CF 709 B au întârzieri după rezilierea contractului”

Ministrul Transporturilor: “Lucrările la Pasajul Arad, varianta de ocolire peste liniile CF Brad – CF Curtici – CF 709 B au întârzieri după rezilierea contractului”

Ministrul Transporturilor s-a aflat azi într-o vizită de lucru în vestul țării. Răzvan Cuc a venit la Arad în inspecție pe șantierul de la Pasajul denivelat, varianta de ocolite a orașului.

Obiectivul de investiții “Pasaj denivelat pe varianta de ocolire Arad peste liniile CF Brad – CF Curtici – DJ709D” este amplasat pe DN 7/E68 pe raza județului Arad. Lungimea traseului este de 1.365 m, iar pasajul are o lungime de aproape 540 m. Contractul cu antreprenorul CCCF Drumuri și Poduri Timișoara SRL a fost reziliat în data de 13 martie 2015. La data rezilierii contractului, lucrările la obiectiv au fost realizate în proporție de 70%.

Potrivit ministrului Transporturilor, lucrările la Pasajul Arad, varianta de ocolire peste liniile CF Brad – CF Curtici – CF 709 B au întârzieri după rezilierea contractului cu atreprenorul.“Astăzi sunt în Arad, pentru că aici oamenii așteaptă de ani buni să poată circula pe Pasajul denivelat, varianta de ocolite a orașului. Am inspectat stadiul acestor lucrări alături de colegul meu, Ministrul Economiei – Mihai Fifor, președintele Comisiei de apărare – deputatul Dorel Căprar, prefectul de Arad – Florentina Horgea și colegul meu din Parlament, Florin Tripa. Din păcate, lucrările la Pasajul Arad, varianta de ocolire peste liniile CF Brad – CF Curtici – CF 709 B au întârzieri după rezilierea contractului cu un atreprenor care nu și-a respectat obligațiile asumate prin contract. Lucrările rămase sper să fie reluate și executate cât mai bine, până la sfârșitul anului. Nu ne mai permitem, nici întârzieri și nici lucrări de proastă calitate. De asemenea, sper să terminăm și cu contastatarii de meserie”, a declarat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

În plus, ministrul Transporturilor a efectuat o vizită la fabrica Astra Vagoane.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*