Life-style

La Shopping City Timișoara, CRBL susține un concurs și un show inedit de Kendama

La Shopping City Timișoara, CRBL susține un concurs și un show inedit de Kendama
Adora Beauty

Duminică, Shopping City Timișoara găzduiește, începând cu ora 14:00, un eveniment dedicat celui mai popular joc al momentului, Kendama, care se desfășoară atât sub formă de spectacol, cât și sub forma unui concurs, ambele prezentate de CRBL.

La concursul de Kendama organizat la Shopping City Timișoara sunt așteptați toți pasionații de acest joc, dar și cei dornici de spectacol și distracție, atmosfera evenimentului fiind întreținută de CRBL. Finaliștii concursului vor putea câștiga, în funcție de locul din clasament, următoarele premii:

– Premiul I: o Kendama USA ProModel + o Kendama USA Tribute + voucher 150 de lei Shopping City Timișoara + wireless spinner + bidon de apă Champion

– Premiul II: o Kendama USA Kaizen + voucher 100 de lei Shopping City Timișoara + Timmer ED WH E-boda + bidon de apă Champion

– Premiul III: o Kendama USA Tribute + voucher 50 de lei Shopping City Timișoara + Căști PSH186 + bidon de apă Champion

Pentru a participa la acest concurs, doritorii se pot înscrie la numărul de telefon 0756.140.196, iar pentru participanții cu vârste sub 18 ani, părintele/tutorele legal poate completa acest formularpe care îl poate trimite la adresa contact@shoppingcitytm.ro sau îl poate aduce la eveniment.

Înscrierea se poate face și pe loc, înainte de începerea evenimentului, între 13:00 –  14:00, la locul special amenajat din zona de organizare a evenimentului, de la parterul centrului comercial, în zona scărilor rulante din apropierea magazinului Zara.

Începând cu ora 14:00 va începe desfășurarea evenimentului de Kendama la Shopping City Timișoara și va cuprinde mai multe etape, în care toți concurenții vor fi grupați și vor executa trucurile de kendama arătate de CRBL care va și juriza concursul.

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul Shopping City Timișoara și pe pagina de Facebook www.facebook.com/shoppingcitytm/.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*