Social

FOTO Salad Box Timișoara vinde salate FRESH cu… leucoplast folosit

FOTO Salad Box Timișoara vinde salate FRESH cu… leucoplast folosit

Un copil de numai șapte ani a cumpărat, ieri, o salată de la unul dintre cei mai cunoscuți comercianți de salate din Timișoara, Salad Box din incinta Iulius Mall, iar în timp își satisfăcea papilele gustative a descoperit un… pansament folosit.

Caz revoltător la Timișoara. O femeie alături de copilul ei, în vârstă de doar 7 ani, s-au gândit să ia masa în food-court-ul din Iulius Mall, acolo unde s-au oprit la standul Salad Box. Băiatul a comandat o salată și, pe când se înfrupta mai cu poftă din mâncare, ce să vezi? Pe furculița scoasă din cutia cu mâncare, pentru o nouă înghițitură, un ditamai leucoplastul folosit, cel mai probabil căzut de pe degetul unui angajat al firmei, care nici măcar nu s-a obosit să-și scoată pansamentul din vasul în care l-a ”pierdut”.

Incidentul a fost făcut public pe o rețea de socializare, acolo unde mama băiețelului a postat și un mesaj: ”Azi, la Iulius Mall în Timișoara, salata de la Salad Box s-a vândut fiului meu de 7 ani cu un leucoplast în compoziție! Oare cât de proști ne cred ca să le înghițim neglijența??? Sunt revoltată, indignată și îgrijorată! Dacă respectivul avea vreo rană deschisă la degetul de pe care și-a pierdut leucoplastul?”, a scris femeia pe Facebook, revoltată pe bună dreptate.

Foto: Facebook/Popescu Adriana

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*