Social

Se zguduie casele în Freidorf şi în alte zone! Ce amenzi au primit şoferii de tiruri care nu aveau voie să circule pe acolo

Se zguduie casele în Freidorf şi în alte zone! Ce amenzi au primit şoferii de tiruri care nu aveau voie să circule pe acolo

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au continuat în aceste zile verificările în zona Andreescu – Slavici, unde locatarii au reclamat faptul că autovehiculele de mare tonaj care circulă pe arterele respective le afectează casele.

După ce săptămâna trecută s-au efectuat verificări și au fost aplicate sancțiuni, în cursul zilei de ieri a fost organizat un nou control, alți patru conducători auto de vehicule de mare tonaj fiind sancționați conform OUG 195/2002 deoarece au pătruns în zona restricționată cu astfel de mașini.

Tot în cursul zilei de ieri polițiștii locali au mai aplicat un număr de 10 sancțiuni pe aceeași linie în zone precum str. Grigore Alexandrescu, în zona Pieței Mehala, Calea Aradului, cele 14 sancțiuni aplicate în total însumând 18.270 lei.

Acțiunile vor continua periodic, cu precădere în zonele în care cetățenii sesizează disconfortul creat de circulația acestor autovehicule care din cauza trepidațiilor le afectează structura locuințelor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*