Sport

Poli Timișoara, ”ÎNGHESUITĂ” de etapa intermediară! Alb-violeții joacă patru meciuri în 12 zile

Poli Timișoara, ”ÎNGHESUITĂ” de etapa intermediară! Alb-violeții joacă patru meciuri în 12 zile

Singura echipă de fotbal care reprezintă Banatul în Liga I de fotbal, Poli Timișoara, a fost programată în competiția internă alb-violeții fiind obligați să evolueze în patru jocuri ”înghesuite” în numai 12 zile calendaristice.

Cea de-a treia etapă a Lgii I debutează vineri seara cu partida dintre FC Botosani și Sepsi Sfântu Gheorghe și se încheie luni seara, târziu, cu duelul dintre Astra și Poli Timișoara, la Giurgiu. De altfel, cu partida de luni, 31 iulie 2017, alb-violeții încep o serie extrem de ”înghesuită” de meciuri, deloc ușoase. După lunga deplasare la Giurgiu, urmează revenirea acasă pentru partida de vineri, 4 august, când Poli dă piept cu nou-promovata Juventus București.

Liga Profesionistă (și nu prea) de Fotbal din România a băgat pe gât echipelor din ”elită” și prima etapă intermediară, fără să țină cont că pauza compeițională a fost una extrem de scurtă, fără să țină cont că e plin sezon canicular… Astfel, marți, 8 august, după doar (alte) patru zile mai urmează o deplasare, la Botoșani. Acest meci a fost deja programat la o oră efectiv în bătaie de joc: 16:45!!! În următoarea vineri, pe 8 august, elevii lui Ionuț Popa urmează să joace din nou în fața propriului public, în compania campioanei en-titre, Viitorul.

Un total de 4 jocuri oficiale, cu deplasările de rigoare, în numai 12 zile calendaristice.

Mai jos regăsiți programarea partidelor celor de la Poli Timișoara, în următoarele patru etape, program anunțat și de posturile tv:

– etapa a III-a, luni, 31 iulie, ora 21:00: Astra Giurgiu – Poli Timișoara;
– etapa a IV-a, vineri, 4 august, ora 18:30: Poli Timișoara – Juventus București;
– etapa a V-a, marți, 8 august, ora 16:45: FC Botoșani – Poli Timișora;
– etapa a VI-a, vineri, 11 august, oră încă nestabilită: Poli Timișoara – FC Viitorul.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*