Administrație

Vin bani pentru reabilitări la Palatul Apelor şi lucrări hidrotehnice

Vin bani pentru reabilitări la Palatul Apelor şi lucrări hidrotehnice
Adora Beauty

Palatul Apelor primeşte bani pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare, începute cu mulţi ani în urmă.

Pe lângă investiţiile în Spaţiul Hidrografic al Banatului sunt prevăzute fonduri şi pentru achiziţionarea de utilaje, maşini şi echipamente. Bugetul aprobat pentru investiţii la Administraţia Bazinală de Ape Banat este anul acesta de 26 milioane de lei.

„Avem cuprinse în investiţii terminarea lucrărilor la Palatul Apelor. Să sperăm că vom reuşi, în acest an, să ne apropiem de finalizare. S-a aprobat, la nivel naţional, realizarea proiectului şi demararea lucrărilor pentru zona Curtea – Tomeşti, pe Bega, de asemena a aprobat Nădrăgelul în zona Nădragului şi sunt în curs de aprobare Bega, de la Ghiroda până la Balinţ, de asemenea lucrările în zona Timişului pe zona Caransebeş – zona Aeroport unde vor fi făcute mici baraje care vor da posibilitatea acumulărilor de apă în timpul ploilor abundente şi sunt convins că vom reuşi să putem demara lucrările în zona Herculane, în zona golfului Dunării”, a declarat directorul ABAB, Titu Bojin.

Conducerea Administraţiei Bazinale de Ape Banat, a solicitat ministerului de resort suplimentarea fondurilor până la 40 de milioane de lei. Dacă banii vor veni, vor fi finanţate studii  şi experize de specialitate pentru noi proiecte şi lucrări necesare în Spaţiul Hidrografic al Banatului, conform radiotimisoara.ro.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*