Eveniment

Cum a încercat un ucrainean să treacă prin Vama Cenad

Foto: Octavian Pintean

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un cetăţean ucrainian care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere ucrainean fals pentru vehiculul pe care îl conducea.

Ieri, în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul ucrainean Roman S., în vârstă de 22 de ani, la volanul unui camion marca Fiat, înmatriculat în Polonia.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat şi permisul de conducere. Poliţiştii de frontieră au constatat că permisul auto nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document original, acesta fiind fals, iar în urma verificărilor în baza de date, s-a stabilit că tânărul nu deţinea permis de conducere.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că nu avea cunoștință că permisul ar fi fals și că l-ar fi obținut în urma unui examen la o școală de șoferi autorizată din Ucraina.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*