Social

VIDEO. Au FURAT cu NESIMȚIRE banii dintr-un magazin din centrul Timișoarei. Hai să-i GĂSIM!

VIDEO. Au FURAT cu NESIMȚIRE banii dintr-un magazin din centrul Timișoarei. Hai să-i GĂSIM!

Trei tineri au fost filmați în timp ce au dat iama într-un magazin din centrul Timișoarei. În timp ce doi stăteau ”de șase”, un al treilea individ și-a ”strecurat” mâna în casa unității comerciale, a sustras 850 de lei, după care au luat-o la sănătoasa. S-a pornit o campanie de găsire a lor, pe Facebook.

Trei tineri au intrat într-un magazin situat pe strada Piatra Craiului din Timișoara, au dat ”o tură” printre rafturi, au văzut că un client își cumpără ceva, s-au apropiat agale de vânzător pentru a ”studia” situația, iar după ce au văzut ce și cum au acționat. În prima fază unul dintre ei și-a cumpărat o sticlă cu o băutură răcoritoare, a achitat-o și a dat să plece, moment în care ceilalți doi inși care îl însoțeau și-au găsit să-l întrebe ceva pe comerciantul de dincolo de casa de marcat. În cele din urmă, cei trei și-au luat tălpășița, dar… nu de tot.

Cumpărătorul ”de bună credință” s-a întors imediat în unitatea comercială, după care au intrat și complicii săi, aceștia din urmă rămânând ”de șase”, la ușă. Bărgatul care își achiziționase sticla de suc a mai aruncat o privire în zona pultului și a casei de marcat și, profitând de neatenția vânzătorului, a băgat mâna în sertarul cu bani și a sustras cât a putut cuprinde, reușind apoi să fugă, alături de cei doi complici.

Tinerii au fugit cu 850 de lei, deși vânzătorul a auzit zgomote care l-au făcut să revină la casa de marcat în mare grabă, ieșind chiar până în fața magazinului, însă hoții s-au făcut nevăzuți, dar au omis faptul că unitatea comercială are un sistem de supraveghere cu camere video.

Intrat în posesia filmulețului cu ”fapta”, timișoreanul Cristi Brâncovan încearcă să mobilizeze oamenii de pe Facebook, pentru a-i găsi pe hoți și pentru a-i preda Secției 1 Poliție. ”Ne mobilizăm să-i găsim pe hoți? Au plecat în fugă cu 850 de lei din casa de marcat a unui magazin din centru (str. Piatra Craiului), chiar dacă erau filmați. Secția 1 nu-i știe, dar cu distribuirile voastre sigur îi găsim cu nume, prenume și profil de facebook”, a postat Brâncovan pe rețeaua de socializare, alături de clipul de mai jos.

Ne mobilizăm să-i găsim pe hoți? Au plecat în fugă cu 850 de lei din casa de marcat a unui magazin din centru (str. Piatra Craiului), chiar dacă erau filmați. Secția 1 nu-i știe, dar cu distribuirile voastre sigur îi găsim cu nume, prenume și profil de facebook 🙂

Posted by Cristi Brâncovan on 24 Iulie 2017

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*