Sport

Timba, transferuri pe bandă rulantă. Un american de peste 2 metri, cel mai nou ”urs”

Timba, transferuri pe bandă rulantă. Un american de peste 2 metri, cel mai nou ”urs”

Revenită în Liga Națională de baschet masculin, BC Timba Timișoara are o campanie de achiziții extrem de bogată. Cel mai nou ”urs” care a semnat cu echipa timișoreană este americanul Cameron Naylor. Acesta evoluează pe pozițiile 3-4 și măsoară 201 cm, la 23 de ani.

Lotul galben-negrilor suferă modificări majore comparativ cu sezonul precedent în care și-au câștigat dreptul de revenire în prima ligă de baschet masculin. Astfel, americanul Cameron Naylor, în vârstă de 23 de ani și cu o înălțime de 201 cm, a devenit ”urs” cu acte în regulă. Naylor (foto sus, în stânga) evoluează pe pozițiile 3-4 și vine în campionatul românesc duă un sezon jucat în prima ligă din Austria, acolo unde a avut o medie de 15.1 puncte și 10.5 recuperări.

Naylor li se alătură lui Branko Jereminov și lui Liviu Rotariu. Sârbul în vârstă de 30 de ani, joacă pe postul de fundaş şi are o bogată experiență în campionate puternice precum Serbia sau Ungaria, dar şi medalii de aur cu naționalele de juniori ale Serbiei. Sezonul trecut, Branko (foto sus, în mijloc) a evoluat in Qatar, unde a avut medii de 16.1 puncte, 6.2 recuperări, 7.9 pase decisive, 2.3 intercepții, pentru o eficiență de 19.8. Rotariu (foto sus, în dreapta are 23 de ani și vine de la Politehnica Iași și acoperă postul de fundaș sau extremă.

Cei trei se alătură altor transferuri realizate de ”urși” zilele trecute, cel mai important fiind cel al lui Bogdan Popescu, care revine în baschetul timișorean și care declara pentru www.observatordetimis.ro că a vrut să revină la Timișoara pentru că ”aici este casa mea”, dar și româno-israelianului Alon Sonenfeld.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*