Eveniment

A plouat cu amenzi de la Poliţia Rutieră

A plouat cu amenzi de la Poliţia Rutieră

În week-end, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând aproape 400 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 172 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.

Astfel, poliţiştii au constatat 6 infracțiuni și au aplicat 384 sancţiuni contravenţionale, dintre care 172 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 50 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 38  permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză.

De asemenea, au fost retrase 17 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

În 22 iulie, poliţiştii Secției 8 Rurale Deta au depistat un bărbat de 35 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Denta fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În noaptea de 23 spre 24  iulie a.c., polițiștii Secției 2 Timișoara au depistat un bărbat de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Liviu Rebreanu din Timișoara, iar din verificările efectuate în baza de date, s-a constatat că acesta avea permisul de conducere reținut.

Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*