Eveniment

ISU Timiș organizează etapa zonală a concursului Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență

ISU Timiș organizează etapa zonală a concursului Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență

Pe parcursul săptămânii viitoare Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Banat” al județului Timiș va organiza Concursul Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență – etapa a III-a, faza zonală.

Competiția se desfășoară între 26 și 28 iulie 2017, iar printre participanți se numără echipe profesioniste din cadrul inspectoratelor județene, din Arad, Alba, Bihor, Hunedoara și Timiș.

Programul concursului, care începe efectiv pe 27 iulie 2017, începând cu ora 9:00, debutează cu festivitatea de deschidere și prezentarea loturilor sportive. Festivitatea va fi urmată de prima probă a concursului ”Scara de fereastră”. Aceste activități se vor desfășura la Detașamentul de Pompieri Lugoj, str. Făgetului, nr. 150. Tot în data de 27 iulie, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu” din Timișoara se va desfășura proba a doua – ”Pista cu obstacole pe 100 m”.

În ziua următoare, pe 28 iulie 2017, începând cu ora 9:00, tot pe Stadionul ”Dan Păltinișanu” din Timișoara se va desfășura proba a treia – ”Ștafeta 4×100m”. La ora 12:00, pe terenul mic, de lângă Stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara, se va defășura ultima probă de concurs – ”Desfășurarea dispozitivului de intervenție la motopompă”.

După finalizarea celor patru probe de concurs, se va desfășura Festivitatea de premiere și închidere oficială a concursului, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu” din Timișoara.

Timișenii sunt așteptați să participe la acest concurs, unde vor putea aprecia îndemânarea și profesionalismul pompierilor militari din cele cinci județe participante!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*