Social

CCIA Timiș lansează un nou proiect transfrontalier România-Serbia

CCIA Timiș lansează un nou proiect transfrontalier România-Serbia

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în calitate de partener, împreună cu Camera de Comerț și Industrie a Serbiei prin Camera Regională din Districtul de Nord al Banatului Kikinda și Primăria Orașului Kikinda, organizează în data de 27 iulie 2017, cu începere de la ora 11, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piața Victoriei nr. 3, conferința de lansare a Proiectului:

LaborNet

„Rețea pentru mobilitatea forței de muncă în zona transfrontalieră”

Proiectul se înscrie pe linia preocupărilor CCIA Timiș de a găsi soluții viabile pentru criza locală a forței de muncă, inclusiv prin facilitarea accesului cetăţenilor sârbi pe piaţa forţei de muncă din România.

Finanțat în cadrul Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia, proiectul vizează îmbunătățirea potențialului zonei pentru a asigura o creștere favorabilă incluziunii, a facilita accesul pe piața forței de muncă și a spori oportunitățile de angajare în zona transfrontalieră.

Proiectul se adresează șomerilor din zona transfrontalieră, cu precădere persoanelor din grupurile defavorizate, companiilor care au dificultăți în găsirea forței de muncă, instituțiilor din domeniul economiei și educației.

La conferință au confirmat participarea reprezentanți ai instituțiilor publice și organizațiilor din domeniul forței de muncă din județul Timiș (Inspectoratul Teritorial de Muncă, A.J.O.F.M., Serviciul pentru Imigrări), agenții de recrutare, firme, persoane din grupul țintă.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*