Sport

Recomandări pentru suporterii care merg la POLI – FCSB. Află porțile de acces și câte bilete s-au vândut

Recomandări pentru suporterii care merg la POLI – FCSB. Află porțile de acces și câte bilete s-au vândut

Jandarmi, polițiști și pompieri fac front comun pentru a asigura ordinea la stadionul Dan Păltinișanu, acolo unde, în această seară de la ora 21:00, Poli Timișoara dă piept cu vicecampioana sezonului precedent, FCSB. Un număr de 11 porți ale arenei se deschid cu două ore înainte de fluierul de start al jocului, pentru ca afluența uriașă de spectatori să poată fi gestionată ca la carte.

Joi după-masă, clubul Poli Timișoara anunța că are deja peste 12.000 de bilete vândute, ceea ce înseamnă că prconizările inițiale ale alb-violeților, de a avea o asistență de 20.000 de spectatori, ar putea fi chiar depășite. Reprezentanții clubului alb-violet solicită spectatorilor să achiziționeze bilete din timp, pentru a evita aglomerațiile de la casierii și porți. ”Totodată, facem un apel către suporteri să vină din vreme la stadion, ținând cont că accesul se va efectua exclusiv prin turnicheții de la porți”, anunță clubul.

Porțile stadionului se vor deschide la ora 19:00, accesul urmând să se facă astfel:
– la Tribuna 0 – pe poarta E;
– la Tribuna 1 – pe porțile C, D, F;
– la Tribuna 2 – pe porțile L, M, N;
– la Peluza Sud – pe porțile H, I;
– la Peluza Nord – pe poarta P;
– la sectorul oaspeți – A.

Aproximativ 100 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara, poliţişti şi pompieri, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meci. ”Dat fiind faptul că accesul spectatorilor se va face prin turnicheţii porţilor, rugăm spectatorii să se prezinte la stadion mai devreme pentru a evita aglomeraţia de la intrări”, solicită și reprezentanții Grupării Mobile a Jandarmilor, care anunță că în intervalul orar 19:00 – 23:00 se interzice vânzarea şi consumul de băuturi alcoolice în zona apropiată arenei sportive.

RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI:

Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată, informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*