Social

Şi-au aruncat mobila şi salteaua în stradă, iar acum sunt buni de plată. Cum au fost depistaţi

Şi-au aruncat mobila şi salteaua în stradă, iar acum sunt buni de plată. Cum au fost depistaţi

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului efectuează în continuare acțiuni pentru depistarea persoanelor care nu respectă legislația referitoare la abandonarea deșeurilor pe domeniul public, fiind aplicate sancțiuni drastice în cazul celor surprinși că aruncă gunoaie pe stradă. Toate acestea se fac în paralel cu acțiunile de identificare a acestora efectuate atât prin pânde cât și prin instalarea de camere video care să-i surprindă pe cei care nu respectă legislația în domeniu.

Astfel, în cursul zilei de ieri și de astăzi, alte trei persoane au fost sancționate cu amenzi de câte 2.000 lei, conform Legii 211/2011 privind regimul deșeurilor, după ce au fost depistate abandonând resturi în mai multe locații, fiind identificate în urma surprinderii lor în imaginile redate de camerele video amplasate în zonă.

Spre exemplu, o femeie care a abandonat o saltea pe str. Silistra și un bărbat care a abandonat în aceeași locație cutii din carton cu diverse deșeuri în ele au fost sancționați, la fel și un cetățean care și-a amenajat locuința de pe str. Take Ionescu și a scos pe domeniul public resturi precum obiecte de îmbrăcăminte, mobilă și alte deșeuri, formând o adevărată rampă clandestină.

Poliția Locală continuă acțiunile pentru depistarea celor care aruncă deșeuri pe domeniul public și încurajează populația să sesizeze dacă observă persoane care abandonează gunoi la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*