Utile

Punctele Enel, închise de Sf. Ilie

Punctele Enel, închise de Sf. Ilie

Toate Punctele Enel din judeţele Timiş, Caraş – Severin, Arad şi Hunedoara vor fi închise joi, 20 iulie, 2017, ca urmare a desemnării Zilei Energeticianului ca zi liberă în contractul colectiv de muncă. În celelalte zile, Punctele Enel vor funcţiona după programul obişnuit:

–      De luni până vineri, programul de funcţionare este de la ora 8 la ora 16.

Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire. De asemenea, în secțiunea www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, aceştia având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică.

În plus, clienţii Enel Energie care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie eletrică precum şi în sectiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie.html.

În perioada în care nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*