Sport

Lugojenii, invitați la ”Cupa Mondial”. Curse de alergări și PREMII de 3.600 de euro

Lugojenii, invitați la ”Cupa Mondial”. Curse de alergări și PREMII de 3.600 de euro

În weekend-ul care vine, mai exact sâmbătă, Lugojul este gazda ”Cupei Mondial”, un eveniment sportiv cu caracter caritabil care se lasă cu premii totale de 3.600 de euro.

Sâmbătă, 22 iulie 2017, începând cu ora 8:00, firma lugojeană Mondial S.A. în colaborare cu Primăria Municipiului Lugoj, organizează Cupa Mondial Lugoj 2017, un eveniment sportiv care cuprinde patru curse de alergări pe diferite distanțe, una pentru copii și trei pentru adulți.

Cupa Mondial este un eveniment care are ca obiectiv promovarea mișcării și a unui stil de viață sănătos în rândul lugojenilor. De asemenea organizatorii au conferit evenimentului și un caracter caritabil, taxele de înscriere urmând să fie destinate susținerii educației unui copil cu mult potențial, dar cu o situație financiară modestă.

Programul competițional cuprinde o cursă de 600 de metri destinată copiilor și trei curse destinate adulților, de 7,3 kilometri lungime, 14,6 km și, respectiv, 21,9 km. Startul se va da la Troița din cartierul Cotu-Mic, la ora 9:30, respectiv 9:35 pentru cursa copiilor. De menționat că încălzirea concurenților va fi asigurată de PowerGym Lugoj cu 15 minute înainte de începerea efectivă a curselor.

Participanții care se vor clasa pe primele trei locuri la categoriile “masculin” și “feminin” la fiecare cursă specifică pentru adulți vor avea parte de premii în valoare de 3.600 euro din partea sponsorului, Marmot și abonamente pentru o lună oferite de sala de sport Power Gym. Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*