Utile

Lucrările de la pasajul Popa Șapcă lasă locuitorii din zonă FĂRĂ APĂ rece

Foto: Octavian Pintean

Compania Aquatim anunță că mâine se întrerupe furnizarea apei potabile în zona străzii Popa Șapcă, datorită lucrărilor de amenajare a infrastructurii de alimentare cu apă din zona pasajului

Aquatim anunță timișorenii care locuiesc în zona străzii Popa Șapcă cu privire la faptul că joi, 20 iulie 2017, între orele 9:00 și 15:00, se va întrerupe furnizarea apei reci pe străzile Popa Șapcă, Vasile Lucaciu, Aurel Popovici, Constantin Brâncuși, Zurobara și la punctul termic de pe str. Aurel Popovici.

Întreruperea furnizării apei se datorează lucrărilor de amenajare a infrastructurii de alimentare cu apă din zona pasajului Popa Șapcă, în cadrul proiectului de investiții finanțat de Primăria Municipiului Timișoara. Lucrările se vor desfășura la intersecția străzilor Popa Șapcă – Vasile Lucaciu și Popa Șapcă – Constantin Brâncuși.

“La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată”, informează reprezentanții companiei.

Aquatim amintește că pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi Dispeceratul Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528 non-stop.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*