Administrație

CJ Timiș a aprobat un ”ajutor” de 2,3 milioane de euro pentru Centrul Oncogen

Foto: Octavian Pintean

Consilierii județeni au aprobat în plenul de astăzi acordarea a 2,3 milioane de euro pentru achiziționarea de echipamente și aparatură medicală „de înaltă performanță” destinată centrului ”Oncogen” din Timișoara.

Miercuri, 19 iulie 2017, Consiliului Judeţean Timiş s-a reunit în şedinţă ordinară, ocazie cu care consilierii județeni au aprobat finanțarea centrului de cercetare oncologică Oncogen Timișoara, cu suma de 2.350.000 de euro. Banii sunt destinați achiziționării de echipamente și aparatură medicală, conform spuselor președintelui CJ Timiș, Călin Dobra.

”Am aprobat astăzi, în Consiliul Județean Timiș, un ajutor de 2.350.000 de euro pentru Oncogen, banii fiind destinați achiziționării de echipamente și aparatură medicală de înaltă performanță necesară îmbunătățirii diagnosticului și tratamentului cancerului. Acești bani vor asigura o creștere a calității asistenței oncologice, iar în perioada următoare va fi pus la punct cel mai performant tratament pentru pacienți”, a explicat socila-democratul din fruntea Consiliului Județean.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*