Administrație

Primăria Timişoara a reabilitat trei locuri de joacă în ultima perioadă

Primăria Timişoara a reabilitat trei locuri de joacă în ultima perioadă

Unul dintre locurile de joacă se află pe strada Rachetei. Valoarea lucrărilor a fost de 121.577 lei, iar suprafaţa de 580 mp a fost reamenajată prin turnarea unei suprafaţe de tartan. Echipamentele vechi care nu mai prezentau siguranţă au fost dezafectate, menţinându-se doar un echipament. Au fost înlocuite 4 echipamente, a fost montat mobilier urban nou. În prezent există: un complex de tobogane, o groapă de nisip, 3 jucării pe arc, 3 leagăne duble, un sistem de căţărat metalic cu sfori, un balansoar, 8 bănci, 5 coşuri de gunoi, un foişor.

De asemenea, locul de joacă de pe strada Sirius a fost modernizat cu 129.737 de lei, pe o suprafaţă de 450 mp. S-a turnat tartran, echipamentele vechi au fost dezafectate, cu excepţia unuia. Au fost montate suplimentar 7 echipamente noi, mobilier urban nou, iar vizitatorii au la dispoziţie un complex de tobogane, o groapă de nisip, două jucării pe arc, două leagăne duble, un sistem de căţărat metalic cu sfori, un balansoar, 4 bănci, 4 coşuri de gunoi, un foişor.

Cel de-al treilea loc de joacă reabilitat se află pe strada Brânduşei, unde valoarea lucrărilor a fost de 168.453 lei. Suprafaţa  de 953 mp. a fost pavată cu dale şi au fost amenajate  alveole sub echipamente, fiind lipite plăci din tartan. Echipamentele vechi au fost dezafectate, menţinându-se doar 9, plus 7 echipamente noi, mobilier urban nou. În prezent avem acolo un complex de tobogane, o groapă de nisip, două jucării pe arc, două leagăne duble, un sistem de căţărat de lemn cu sfori, un leagăn tip cuib de pasăre, un sistem de echilibristică, un tobogan pentru copii mici, două balansoare, un joc inteligent X-O, o căsuţă, un tunel, 22 bănci şi 22 coşuri de gunoi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*