Administrație

Lucrările de renovare la şcoli şi grădiniţe sunt în toi

Lucrările de renovare la şcoli şi grădiniţe sunt în toi

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, în această perioadă se fac reparaţii şi igenizări la unităţile de învăţământ pentru începerea unui nou an şcolar

Se reabilitează etajul 3 al Şcolii Generale 26, unde se vor muta elevii de la Generală 24, în vederea  desfăşurării orelor de curs  în programul de dimineaţă. Se reabilitează şi amenajează fosta Grădiniţă PP 37 din Calea Aradului pentru o nouă creşă în spaţiile care nu erau folosite.

De asemenea, se reabilitează şi amenajează fosta Grădiniţă PN7 din Piaţa N. Bălcescu pentru o nouă creşă, tot în spaţii care nu erau folosite. Se refuncţionalizează şi amenajează şi spaţiile nefolosite din incinta Grădiniţei PP 27  în spaţii pentru creşă. Se lucrează la Grădiniţa PP 9, se fac reparaţii la acoperiş şi igenizări interioare.

„Mai avem programate reparaţii şi igenizări la Liceul Ion Vidu, Liceul Nikolaus Lenau, Liceul de Arte Plastice, Liceul Azur. La Grădiniţa PP 30 au fost finalizate săptămâna trecută lucrările de reparaţii la acoperiş, scări exterioare şi igenizări interioare. Suma alocată în acest an pentru lucrări în unităţi de învăţământ este de 10 milioane de lei”, au precizat reprezentanţii Primăriei Timişoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*