Sport

EXCLUSIV. ”Pope”, după revenirea în baschetul timișorean: Pentru mine, Timișoara este CASA MEA!

EXCLUSIV. ”Pope”, după revenirea în baschetul timișorean: Pentru mine, Timișoara este CASA MEA!

Baschetbalistul Bogdan Popescu, cel mai important transfer reușit de nou-promovata BC Timba Timișoara în această pauză competițională, a ales www.observatordetimis.ro să explice ce l-a determinat să revină la Timișoara.

Bucureșteanul Bogdan Popescu, recent ”înregimentat” de BC Timba Timișoara pentru viitorul sezon competițional, a explicat pentru cititorii noștri care sunt motivele pentru care a revenit la o echipă de pe Bega, chiar dacă aceasta nu este BC SCM Timișoara, club sub culorile căruia a mai evoluat în două rânduri, între 2011-2013 și în sezsonul 2014/2015.

Reporter: Bogdan, ce te-a determinat mai mult și mai mult să revii în Timișoara?
Bogdan Popescu: Mi-am dorit sa rămân acasă, lângă soția mea. Chiar dacă părinții mei trăiesc in București, pentru mine Timișoara este casa mea.

R: Cum de ai ales Timba, ținând cont de ”trecutul” tău în tricoul rivalei concitadine?
B.P.: Am ales Timba pentru proiectul pe care ei doresc să-l implementeze. Aici am găsit oameni care vor să aibă o echipă competitivă, care să lupte pentru un obiectiv bine stabilit și totodată realizabil.

R: Cât de mult a contat familia, faptul că ești căsătorit cu o timișoreancă în luarea deciziei?
B.P.: Pentru mine, la momentul acesta al vieții mele, familia contează mai mult decât orice. Faptul că sunt căsătorit cu o timișoreancă a contat foarte mult în luarea deciziei de a juca pentru Timba.

R: În ce relații ai rămas cu cei de la BC Timișoara și cum crezi că va fi acum, ca adversar?
B.P.: BC Timișoara este un club foarte puternic în baschetul românesc. După părerea mea, ei vor avea un cuvânt greu de spus în viitoarea stagiune competițională. Eu am rămas în relații decente cu cei de acolo. Cu siguranță că ei vor fi echipa mai puternică, dar cred că și noi ne vom ridica la un nivel la care să fim competitivi și, de ce nu, să furnizăm câteva surprize.

R: Consideri că Timba poate face o performanță superioară ”Leilor” în acest sezon competițional?
B.P.: Sincer, nu știu dacă vom face o performanță mai mare. Să nu uităm ce reușite are BC în trecutul apropiat. Este foarte greu și trebuie timp și mulți bani pentru asta. Proiectul actual al BC Timba arată foarte bine, dar rămâne de văzut cum o să-l executăm noi, cei care vom fi pe parchet.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*