Life-style

Craft Rooftop, noua terasă de pe clădirea Modex, se va deschide sâmbătă

Craft Rooftop, noua terasă de pe clădirea Modex, se va deschide sâmbătă

Craft Rooftop, noua terasă de pe clădirea Modex, a obținut autorizațiile necesare și se va deschide în 22 iulie. Aceasta reprezintă un nou concept în Timișoara, mizând pe mixul dintre experiența rooftop, oferta de mâncăruri și băuturi crafted/home made și un cadru perfect pentru socializare.

La începutul lunii iunie deschiderea a fost amânată deoarece nu au fost încă emise toate autorizațiile necesare, deși procesul de obținere a acestora fusese inițiat. După mai multe consultări cu reprezentanții primăriei s-a modificat și designul. S-a renunțat la structura metalică din față pentru marchize, acestea fiind înlocuite cu umbrele și marchize retractabile, similare cu cele de la terasele din zona centrală. Între timp, s-au obținut toate autorizațiile necesare și s-au făcut modificările aferente de design, iar acum locația este pregătită să se deschidă. Evenimentul de deschidere va avea loc sâmbătă, 22 iulie.

Craft Rooftop este situat pe Clădirea Modex, cu vedere directă spre centrul Timișoarei, oferind o priveliște unică în oraș. Este situat pe clădirea Modex, iar evenimentul de deschidere va avea loc sâmbătă, 22 iulie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*