Eveniment

Tânăr din Oțelu Roșu, arestat pentru trafic internațional de droguri

Tânăr din Oțelu Roșu, arestat pentru trafic internațional de droguri

Un cărășean de 31 de ani, bănuit de trafic de cannabis, a fost prins în flagrant delict de polițiștii de combatere a criminalității organizate și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., în timp ce prelua un colet din Spania, în care erau ascunse droguri.

Pe 12 iulie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Caraş-Severin și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Caraş-Severin, au prins, în flagrant delict, un bărbat, bănuit de operațiuni ilicite cu droguri de risc.

Valentin Boghian a fost surprins de polițiști în timp ce prelua un colet trimis din Spania, în care erau ascunse 500 de grame de cannabis. Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2017, s-ar fi achiziționat droguri de risc din Spania, care ar fi fost introduse în țară și distribuite pe raza județului Caraș-Severin.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, iar cantitatea de droguri a fost ridicată în vederea confiscării. Cercetările sunt continuate în cauză, pentru documentarea întregii activități infracționale.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*