Sport

Poli Timișoara a scos, AZI, la vânzare biletele pentru meciul cu FCSB

Poli Timișoara a scos, AZI, la vânzare biletele pentru meciul cu FCSB

Alb-violeții se așteaptă la un flux mare de spectatori la primul meci de pe teren propriu al noului sezon al Ligii I, motiv pentru care au scos la vânzare biletele pentru partida cu FCSB.

Cu o săptămână mai devreme! Este pentru prima dată după mult timp când Poli Timișoara pune în vânzare bilete la un joc de Liga I atât de repede. Alb-violeții așteaptă un număr foarte mare la ”debutul” de pe ”Dan Păltinișanu” în stadiunea 2017/2018 a LigiiI la fotbal. Din acest motiv, bănățenii au pus în vânzare, chiar de sâmbătă, 15 ulie 2017, biletele pentru accesul spectatorilor la acest joc.

Reamintim că prețurile biletelor pentru acest joc sunt următoarele:
– 15 lei la peluzele sud și nord;
– 20 de lei la tribuna a II-a;
– 30 de lei la tribuna I;
– 40 de lei la tribuna 0;
– 250 de lei la lojă.

Acestea vor putea fi achiziționate din două locații din Timișoara, după următorul program:
– biroul ticketing aflat la vestiarele stadionului Dan Păltinișanu: azi, între orele 14:00-17:00 și duminică, 16 iulie, între orele 9:00 și 14:00, iar începând de luni, 17 iulie, zilnic, între orele 9:00 și 17:00.
– În Piața Victoriei (punctul de vânzare de lângă Mc Donald’s): începând de azi, zilnic, între orele 10:00 – 19:00.

”Vă recomandăm să achiziționați bilete din timp, pentru a evita aglomerația din ziua meciului!”, transmit reprezentanții timișorenilor, care, deși se bazează pe o prezență foarte mare la stadion, speră să nu se repete problema îmbulzelii la intrarea în arenă, sau cozile de sute de persoane cu câteva minute înainte de începerea jocului programat vineri, 21 iulie 2017, cu începere de la ora 21:00.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*