Life-style

Timișoreanul Dan Negru, mesaj tulburător: ”Eu am ucis-o pe Mădălina Manole!”

Timișoreanul Dan Negru, mesaj tulburător: ”Eu am ucis-o pe Mădălina Manole!”

Prezentatorul tv Dan Negru apostat un mesaj pe o rețea de socializare, în această dimineață, prin intermediul căruia ”își reproșează” moartea Mădălinei Manole, la 7 ani de la trecerea în neființă a ”Fetei cu părul de foc”.

Vineri, 14 iulie 2017, se împlinesc șapte ani de la decesul Mădălinei Manole, pe numele ei real Anca Magdalena Mircea. De ”Fata cu părul de foc”, așa cum era Mădălina alintată de fani, și-a amintit și Dan Negru, celebrul prezentator tv timișorean.

Vedeta Antena 1 a postat un mesaj tulburător pe Facebook, acolo unde susține că el a ”ucis-o pe Mădălina” și că are mulți complici la ”crima” aceasta. Desigur, Negru nu se referă la faptul că el este inovat de moartea artistei, ci la faptul că i-a ”ucis” cariera muzicală, alături de ceilalți oameni din televiziuni și posturile de radio.

”De azi-dimineață o văd pe toate televiziunile pe Mădălina Manole, așa cum nu o vedeam deloc cât timp trăia… După 7 ani am puterea să fac marturisirea public: eu am ucis-o pe Mădălina! Povestea e scurtă… Am întâlnit-o ultima dată pe Calea Plevnei (din București, n.r.), în fața Facultății de Stomatologie. Eram în mașina, îmi așteptam soția și ea trecea pe jos. Am coborât din mașină și am pălăvrăgit vreun sfert de oră… Mi-a reproșat discret că nu o mai invit în showurile mele și am încercat să-i explic că nu depinde doar de mine, că piața de publicitate ne presează să căutăm mereu «noul» aruncand «vechiul» la gunoi. Era mâhnită, nici revoltată, nici resemnată. Doar mâhnită… Țin minte că am trăncănit apoi minute bune tot felul de banalități. A fost ultima dată când am văzut-o în viață. Apoi, am aflat că sunt unul din ucigașii ei. Am o mulțime de complici, de la oameni de radio până la producători, ștabi de televiziune sau corporatiști de prin agenții de publicitate. Mulți doar căpușează televiziunea, radioul, sunt lipsiți de pasiune, dar suficienți și aroganți explicând gusturile publicului. Le stiu numele! Unii îmi sunt prieteni aici, pe Facebook și pot să recunoască public că-mi sunt complici. Noi am fost asasinii unor genuri muzicale, a unor generații, a unor tendințe… Ei, noi, cu presiunea de a vinde publicitatea la Prostamol și Catena celor între 18-49 de ani care încă nu cumpără așa ceva… Killerii Madalinei sunt și cei ai Cerbului de Aur, ai folkului sau ai muzicii populare. Cel mai ascultat radio în New York, încă din anii ’80, e LiteFM, un format radio hot-adult-contemporary unde Sinatra, Elvis sau Beatles sunt în heavy-rotation. Așa cum a fost Mădălina Manole doar după 14 iuie 2010…”, a postat Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.

De azi-dimineata o vad pe toate televiziunile pe Madalina Manole, asa cum nu o vedeam deloc cat timp traia…Dupa 7 ani am…

Posted by Dan Negru on 13 Iulie 2017

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*