Utile

Târguri şi promoţii de până la 70%, în weekend, la mall

Târguri şi promoţii de până la 70%, în weekend, la mall
Adora Beauty

Sfârșitul de săptămână aduce surprize pentru cei care își vor petrece timpul liber la Iulius Mall Timişoara: târg de antichităţi, târg cu produse  naturale şi promoții estivale de până la 70%.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 14 – 16 iulie 2017, demisolul Iulius Mall Timişoara va găzdui o nouă ediţie a Târgului de Antichități. Pasionații de obiecte cu patina timpului vor descoperi piese aparte, a căror valoare este amplificată de trecerea anilor: ceasuri de colecție, bijuterii, viniluri, porțelanuri, tablouri, numismatică, filatelie, argintărie, piese de mic mobilier, cărți și multe alte articole. Cei care apreciază antichitățile vor putea interacționa cu numeroși colecționari din întreaga regiune, care le vor împărtăși din poveștile exponatelor.

Tot în acest final de săptămână, peste 30 de participanţi la Târgul de Sănătate şi Produse Naturale îi asteaptă pe clienţi cu diverse articole şi accesorii care au efecte pozitive asupra sănătăţii. Vor găsi aici: miere, produse medicinale, încălţări ortopedice, ceaiuri, tincturi, seminţe, articole din lemn eco sau argilă albastră, condimente, bijuterii cu pietre semipreţioase şi antialergene, săpunuri naturale, uleiuri esenţiale, produse alimentare naturale, gemuri, dulceţuri şi multe altele. Evenimentul va avea loc de vineri până duminică inclusiv, la parter mall-ului.

Promoţiile estivale de la Iulius Mall Timişoara sunt abia la început. Indiferent dacă vrei să fii în ton cu moda sau să-ți pregătești bagajul pentru concediu, ai acum ocazia să descoperi promoții de până la 70%, în magazinele tale preferate. Oferte tentate sunt la magazinele de îmbrăcăminte, încălţăminte, bijuterii, accesorii, parfumerii, cosmetice şi multe altele. Catalogul complet al promoțiilor este disponibil pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Timișoara.

 

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*