Eveniment

Bulgar, depistat cu permis de conducere fals la frontieră

Foto: Octavian Pintean

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un cetăţean bulgar care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere bulgăresc fals.

Miercuri, în jurul orei 09.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru a intra în România, cetăţeanul bulgar A. A., în vârstă de 44 de ani, care conducea un autoturism marca Peugeot 206, înmatriculat în Germania.

La solicitarea poliţiştilor de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat şi permisul de conducere. Lucrătorii noştri au constatat că documentul respectiv nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document original, aflat în uz, acesta fiind fals.

În urma verificărilor în baza de date, s-a stabilit că persoana în cauză nu deţinea permis de conducere valabil.

Faţă de cele constatate, conducătorul auto a declarat că a obţinut documentul prezentat la control de la un conaţional, în schimbul sumei  de 500 de euro şi a recurs la această metodă, pentru că nu deținea permis de conducere.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și conducerea unui autoturism, pe drumurile publice fără permis de conducere.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*