Sport

Bogdan Popescu revine în baschetul timișorean. Ce alt tânăr jucător a mai semnat cu Timba

Bogdan Popescu revine în baschetul timișorean. Ce alt tânăr jucător a mai semnat cu Timba

Baschetbalistul Bogdan Popescu a revenit să joace baschet la Timișoara. Sportivul de 2 metri și 98 de kilograme, care a evoluat și pentru echipa națională a României, a ajuns la un acord cu Timba. Echipei de pe Bega i se alătură și româno-israelianul Alon Sonenfeld.

Timba Timișoara nu se mulțumește cu simpla promovare în elita baschetului din România. ”Urșii” mută și pe piața transferurilor și nu oricum. Bănățenii care evoluează în galben și negru l-au convins pe experimentatul Bogdan Popescu să li se alăture în viitorul sezon competițional.

”Conducerea echipei noastre a ajuns la un acord cu jucătorul Bogdan Popescu, care în ultimul sezon a evoluat pentru CSU Sibiu. Puternic și foarte experimentat, Bogdan Popescu este văzut de către stafful nostru tehnic o piesă de bază în noua echipă care se construiește. Cariera lui Bogdan a început în Statele Unite ale Americii, unde a absolvit colegiul, iar mai apoi a trecut pe la echipe cunoscute din Europa precum Oldenburg, Ludwigsburg sau Quimper. În România, a evoluat pentru Pitești, Târgoviște, Rapid, Steaua, Energia Rovinari, BC Timișoara, Craiova și Sibiu, iar între 2002 – 2008 a îmbrăcat tricoul echipei naționale”, spune anunțul celor de la Timba, postat pe pagina de Facebook a clubului.

Popescu a semnat cu ”urșii” pe o perioadă de un an de zile.

De asemenea, în cursul serii de miercuri, BC Timba a confimart și obținerea semnăturii lui Alon Sonenfeld. Baschetbalistul are dublă cetățenie, română și israeliană, evoluează pe pozițiile 1/2 și este eligibil pentru regula Under 23, el având 22 de ani.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*