Politic

Secretarul coordonator ALDE Timiș: “Proiectele de dezvoltare ale județului au reprezentat mereu o prioritate pentru noi”

Secretarul coordonator ALDE Timiș: “Proiectele de dezvoltare ale județului au reprezentat mereu o prioritate pentru noi”
Adora Beauty

Proiectele de dezvoltare ale județului au reprezentat mereu o prioritate pentru reprezentantii ALDE Timiș. Drept dovadă, consilierii ALDE au votat și susținut, indiferent de ce culoare politică au fost propuse, planurile ce au avut drept țintă asigurarea unui trai mai bun al cetățeanului.

Astfel, pe bază consultativă au identificat nevoile reale de dezvoltare ale județului și au luat inițiativă. Unul dintre acestea a fost proiectul lărgirii la patru benzi a drumului de la intrarea în Dumbrăvița către urcarea pe autostrada A1. Acest lucru va ajuta la fluidizarea traficului și la o mai bună legătură între localități.

Ne asumăm cele promise și lucrăm cu responsabilitate zi de zi ca județul Timiș să redevină unul de frunte, așa cum și-a câștigat în timp reputația. Infrastructura a fost mereu pe lista de priorități, iar consilierii ALDE au luptat alături de ceilalți colegi din coaliție ca vorbele să se transforme în fapte și dezvoltarea despre care vorbeam să se întâmple”, a spus secretarul coordonator ALDE Timiș, Gabriel Toie.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*