Utile

Ryanair face apel la călători să se conformeze cu regulile bagajelor de cabină pentru a evita întârzierea zborurilor

Ryanair face apel la călători să se conformeze cu regulile bagajelor de cabină pentru a evita întârzierea zborurilor

Ryanair le-a solicitat clienților săi să se conformeze pe deplin cu politica sa privind bagajele, odată cu startul celui mai aglomerat sezon de vară de până acum. Clienții Ryanair se bucură de una dintre cele mai generoase politici pentru bagaje din Europa și pot transporta la bord un bagaj de cabină de 10kg și unul mic, adițional. Totuși, luând în considerare faptul că zborurile au un grad de încărcare de 95%, clienților li s-a reamintit că trebuie să se conformeze cu următoarele reguli pentru bagaje:

Bagaje de cabină – Dimensiunile maxime pentru bagajele de cabină sunt:

  • 1 bagaj de cabină normal (de dimensiunile 55cm x 40cm x 20cm și 10kg în greutate)
  • 1 bagaj mic (geantă de mână, geantă de laptop, pungă cu cumpărături din aeroport etc)

Din cauza spațiului limitat pentru bagaje, în cabină, doar 90 de bagaje normale de mână (de dimensiunile 55 x 40 x 20 cm) pot fi transportate la bord și oricare dintre bagajele normale rămase pot fi transportate, gratuit, la cala pentru bagaje. Ambele bagaje transportate trebuie să se încadreze în măsurătorul de la poarta de îmbarcare, și oricare bagaj de cabină supradimensionat va fi refuzat, sau, unde e posibil, transferat la cala aeronavei în schimbul achitării unei taxe de 50£/50€.

Îmbarcare prioritară:

Clienții care au achiziționat Îmbarcare Prioritară au garanția că își vor putea lua bagajul în cabină, deoarece ei vor fi primii care se îmbarcă. Îmbarcarea Prioritară poate fi adăugată unei rezervări, de la doar 5€. Clienților care se deplasează pentru călătorii scurte de 2-4 zile și care vor să se asigure că bagajul lor de cabină nu va merge la cală, li se recomandă să achiziționeze Îmbarcare Prioritară.

Bagaje înregistrate:

Clienților care călătoresc pentru vacanțe, pentru perioade mai lungi, și care vor să transporte bagaje mai mai mari de 10kg, li se recomandă să selecționeze bagaje înregistrate și să își înregistreze bagajul la cală.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*