Eveniment

Hoţi urmăriţi de poliţişti. S-au tras focuri de armă!

Hoţi urmăriţi de poliţişti. S-au tras focuri de armă!

Polițiștii Secției 4 Rurale Peciu Nou efectuează cercetări față de şase persoane, cu vârste între 16 și 33 de ani, bănuite de furtul mai multor unelte electrice dintr-un depozit situat pe raza localității Șag.

În noaptea de 10 spre 11 iulie, polițiștii Secției 4 Rurale Peciu Nou au depistat mai multe persoane, în timp ce sustrăgeau unelte electrice dintr-un depozit situat pe raza localității Șag.

Cei în cauză și-ar fi asigurat scăparea, părăsind locul faptei cu două autoturisme. S-a procedat la urmărirea acestora în trafic, polițiștii reușind blocarea, în Timișoara, a unuia dintre autovehicule, în care se aflau patru persoane, cu vârste între 16 și 19 ani.

În urma controlului autovehiculului, polițiștii au depistat în interior mai multe unelte electrice provenite din comiterea faptei.

În timpul intervenției, polițiștii au folosit armamentul din dotare, fiind executate două focuri de armă în plan vertical.

În cursul zilei de ieri, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat alte două persoane, de 18 și 33 de ani, bănuite de comiterea faptei, care și-ar fi asigurat scăparea cu cel de-al doilea autoturism implicat.

De asemenea, în urma controlului celui de-al doilea autovehicul, au fost găsite în interior mai multe unelte care ar fi fost folosite la pătrunderea prin efracție.

Prejudiciul în valoare de 20.000 de lei a fost recuperat în totalitate de polițiști, bunurile fiind restituite păgubitului.

În cauză  a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, patru dintre bănuiți fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*