Educație

Educatoare prinsă cu fițuica la examenul de titularizare

Educatoare prinsă cu fițuica la examenul de titularizare

A fost prinsă că a copiat la examenul de titularizare. Vorbim despre o educatoare din Timiș, care a fost imediat eliminată din examen.

Peste 950 de cadre didactice s-au înscris la examenul de titularizare. Cei mai mulți dintre candidați, 179, s-au înscris pentru un post de educator la grădiniță. Pe locul doi, se află cei care vor să devină titulari pe postul de învățător, 115 candidați. În plus, 85 de profesori vor să se titularizeze la disciplina Educație Fizică și Sport, 71 de candidați vor să devină profesori titulari la Limba Engleză, iar 65 de candidați vor să devină titulari pe Pishopedagogie specială.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare în data de 26 iulie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*