Administrație

Un nou sistem de programări online lansat de municipalitate

Un nou sistem de programări online lansat de municipalitate

Din această săptămâna s-a lansat un nou serviciu la Biroul Impuneri  Mijloace Auto la mall. Este vorba despre cel de depunere online a documentațiilor la ghișeu.

Potrivit edilului Nicolae Robu, se poate accesa www.dfmt.ro, iar la secţiunea Auto programări online, se poate stabili data şi ora la care contribuabilul se prezintă la ghişeu cu toate documentaţiile.“Până acum, cetțteanul venea cu documentația şi se soluţiona după 15 zile, deci cetăţeanul se prezenta de două ori la ghișeu. Prin noul sistemul de programări online, cetățeanul se prezintă o singură dată și se rezolvă problema pe loc”, explică primarul Nicolae Robu.

În acest fel se dorește reducerea timpului de stat la ghișeu. Numai în weekenduri se depun 400-500 de solicitări, care ulterior se soluționează în patru zile. În timpul săptămânii se depun aproximativ 300 de solicitări zilnic. “Se evită astfel coada la ghișee. Putem spune că depunerea online este în mod clar un ajutor acordat timișorenilor. Funcționează 24 din 24 de ore și șapte zile din șapte, comportă mai puține riscuri de a se greși și viteza de procesare este mai mare.  Ne dorim în continuare să micșorăm timpul în care un cetățean reusește să-și înmatriculeze sau să-și radieze o mașină”, a mai subliniat Nicolae Robu.

 

 

 

(Foto: Timisoreni.ro)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*