Sport

Selecționata de fotbal U18 a României are antrenor tânăr: Florin Bratu

Selecționata de fotbal U18 a României are antrenor tânăr: Florin Bratu

Fostul internațional Florin Bratu a devenit noul antrenor al viitorilor fotbaliști ai țării noastre. ”Mitraliera” a semnat un angajament cu Federația Română de Fotbal (FRF), prin care și-a dat acordul să antreneze echipa națională a jucătorilor care împlinesc cel mult vârsta majoratului.

Începând din această vară noul selecționer al echipei naționale U18 a României, formată din jucători născuți în anul 2000, este Florin Bratu, informează FRF. Tehnicianul, în vârstă de 37 de ani, a fost în sezonul 2016-2017 antrenor principal la Dinamo București U19, formație alături de care a cucerit titlul de campion al Ligii Elitelor și Supercupa României.

“Este o mare provocare a începutului de carieră după ce am avut un start foarte bun cu fosta mea echipă de club, acolo unde am obținut titlul și Supercupa României cu Dinamo U19. Când a apărut această propunere, nu puteam refuza, deoarece în cadrul Federației Române de Fotbal mă pot dezvolta din punct de vedere profesional alături de oameni pe care-i cunosc foarte bine. Obiectivul nostru este acela de a încerca să aducem în prim-plan cât mai mulți tineri de valoare și să-i pregătim cât mai bine pentru tot ceea ce înseamnă viitorul lor fotbalistic. Cunosc deja atmosfera, dar și pe unii dintre jucători, deoarece am putut colabora cu ei în calitatea mea de ambasador al echipei naționale U18 înainte de a deveni selecționer”, a declarat Florin Bratu pentru portalul oficial al Federației.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*