Utile

RESTRICȚII pe autostrada A1. ATENȚIE la semnalizări!

RESTRICȚII pe autostrada A1. ATENȚIE la semnalizări!

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara informează șoferii că pe autostrada A1 se impun restricții în zona nodului rutier Arad Sud, acolo unde antreprenorul efectuează în perioada următoare mai multe tipuri de lucrări.

Sectorul cuprins între km 535+986 (nod rutier #Arad Sud) – km 548+236 (intersecția cu #A11/DN7) al autostrăzii A1 are nevoie de intervenții din partea antreprenorului JV FCC Construccion S.A. – PORR Bau Gmbh. Acesta va executa, în perioada următoare, mai multe tipuri de lucrări pe sectorul amintit: întreținere și reparații la suprafața asfaltică, la sistemul ITS și iluminat, lucrări la marcaje și semnalizarea verticală, lucrări de întreținere la podurile și pasajele care traversează autostrada.

”În funcție de tipul lucrărilor și zona de acționare, circulația se va desfășura cu restricții, sectoarele aflate în lucru fiind semnalizate cu panouri, balize și indicatoare rutiere. Lucrările se desfășoară numai pe timpul zilei”, informează reprezentanții DRDP Timișoara.

Pe de altă parte, aceeași instituție anunță că traficul a fost deja deschis autostrada A11, între nodul DN 7 și nodul A1 Nădlac-Arad, pe sectorul cuprins între km 0+000 – 2+300, lucrările de pe acest sector de drum fiind deja finalizate marți, 11 iunie 2017, de dimineață, după ce, cu numai o zi în urmă, susțineau că lucrările se vor derula până pe data de 14 iulie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*