Sport

Poli Timișoara și-a ”tras” un mijlocaș ofensiv de la FCSB! Vlad Mihalcea vine sub formă de împrumut

Poli Timișoara și-a ”tras” un mijlocaș ofensiv de la FCSB! Vlad Mihalcea vine sub formă de împrumut

Alb-violeții din Liga I de fotbal au anunțat în urmă cu puțin timp ”înregimentarea” mijlocașului ofensiv Vlad Mihalcea (foto, în echipament roș-albastru), sub formă de împrumut pentru un sezon. Fotbalistul de numai 18 ani vine pe Bega de la FCSB.

”Bun venit la Poli Timișoara, Vlad Mihalcea!”, a anunțat clubul timișorean, pe pagina sa de Facebook, acolo unde a și postat imaginea de mai jos. Mijlocașul ofensiv născut pe 28 octombrie 1998 la Brașov a fost împrumutat pentru ediția 2017-18 a Ligii 1 de la FCSB.

Anunțul a fost făcut și pe pagina oficială a bucureștenilor. Echipa vicecampioană a anunțat că ”FC Steaua Bucuresti anunță că a ajuns la un acord cu Poli Timișoara pentru împrumutul, pentru sezonul 2017-2018, al jucătorului Vlad Mihalcea. Clubul nostru îi mulțumește lui Vlad pentru contribuția avută în cei doi ani petrecuți la Steaua, în care a bifat 10 partide pentru echipa mare, îi urează mult succes și să se întoarcă sănătos!”.

Mihalcea este al zecelea jucător ”nou” care ajunge sub comanda lui Ionuț Popa în această vară, după Alexandru Munteanu (Gaz Metan Mediaș), Gabriel Vașvari (FC Botoșani),Valentin Crețu (Gaz Metan Mediaș), Alexandru Țigănașu (CSM Iași), Ștefan Covalschi (CS Afumați), Cristian Melinte (Concordia Chiajna), Alexandru Ciucur (CSM Iași), Miguel Bianconi (Mogi Mirim) și Cristi Bud (CFR Cluj).


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*