Sport

Arbitrii români, prezenți la meciurile din Champions League și Europa League din această săptămână

Arbitrii români, prezenți la meciurile din Champions League și Europa League din această săptămână

România trimite două delegații pentru jocurile din competițiile europene care se desfășoară în această săptămână. Radu Petrescu va fluiera la un joc din Champions League, în timp ce Marius Avram va fi ”central” la o partidă din Europa League.

Arbitrul de centru Radu Petrescu, în vâîrstă de 34 de ani, a fost delegat la partida din turul al doilea preliminar al UEFA Champions League, în care oponente vor fi Dundalk (Irlanda) și Rosenborg (Norvegia), care se va disputa miercuri, 12 iulie 2017, cu începere de la ora 21:45, în Irlanda. Pentru acest joc din prima manșă a turului secund preliminar, Radu Petrescu îi va avea alături de el pe asistenții Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu și pe al patrulea oficial Marcel Bîrsan.

Țara noastră va fi reprezentată și în preliminariile Europa League de brigada condusă de Marius Avram. Acesta face parte dintr-o delegație care îi mai cuprinde și pe ”tușierii” Valentin Avram și Mircea Orbuleț, în timp ce al patrulea oficial este Istvan Kovacs. Aceștia vor conduce partida dintre FC Irtysh Pavlodar (Kazahstan) și Steaua Roșie Belgrad (Serbia), joi, 13 iulie, cu începere de la ora 18:00.

Tot în turul al doilea preliminar al Europa League, manșa întâi, pe 13 iulie, Roxana Berceanu va îndeplini rolul de delegat UEFA la jocul FC Vaduz (Liechtenstein) – Odds BK (Norvegia).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*