Turism

ADVERTORIAL. Zell am See – Austria, tărâmul fericirii

ADVERTORIAL. Zell am See – Austria, tărâmul fericirii

O combinaţie irezistibilă de gheţari, munţi şi lacuri alpine face din regiunea Zell an See – Kaprun, aflată în landul Salzburg, Austria, una dintre cele mai atractive destinaţii atât pe timp de iarnă, dar şi pentru verile cu temperatură ridicată. Este locul unde cele mai frumoase peisaje ale Austriei se combină perfect cu infrastructura special creată pentru a oferi absolut toate condiţiile petrecerii unei vacanţe complete pentru familii, sportivi, sau celor aflaţi în căutarea relaxării într-un cadru natural de excepţie.

Agenţia de turism Ultramarin vă propune o destinaţie de vis într-o ţară în care totul este posibil: drumeţii montane, sporturi de vară, excursii de top, relaxare de cinci stele, toate la preţuri accesibile. Pentru pasionaţii de ciclism, există 1300 de km de trasee doar în această zonă, iar bicicletele se pot închiria de la orice hotel sau pensiune. Dacă sunteţi pasionaţi de drumeţii, există 400 km de drumuri alpine, iar muntele Schmittenhohe oferă o privelişte panoramică asupra a treizeci de vârfuri alpine aflate la peste 3000 de metri. Vara, lacul Zeller See, cu apă potabilă, limpede ca cristalul, îmbie turiştii la plimbări cu barca, navigatul cu vele sau schiul nautic, dar şi la înot, fiind amenajate ştranduri cu plaje pe mal. Iar de două ori pe săptămână, pe lac, într-unul din cele mai pitoreşti peisaje, au loc seara spectacole de apă, lumini, lasere şi muzică, într-un spectacol gratuit de neuitat.

Cascada Krimml, gheţarul Kitzsteinhorn, lumea de cristal Swarovski, sunt doar câteva dintre destinaţiile pe care le puteţi explora în excursia de cinci zile la Zell am See din 11 august. Agenţia de turism Ultramarin vă invită să încercaţi săniuţele de vară, pe un traseu de trei km în care orice membru al familiei se poate simţi un mic cuceritor al muntelui şi poate vedea peisaje ce îţi taie răsuflarea de frumuseţe.

O zi a frumoasei călătorii va fi dedicată lacurilor de acumulare din Kaprun: de la Kesselfall Alpenhaus, prin tuneluri veți ajunge pe unul din cele mai interesante drumuri ale regiunii, până la cele două lacuri și la baraj. La 2040 de m altitudine vă așteaptă un muzeu fascinant şi un peisaj desprins parcă din vederi. După amiază soare și lac – veți savura apa cristalină a Lacului Zell, veți avea acces la ștrandurile amenajate pe lacul Zell unde vă veţi putea relaxa şi înota în apa pură de munte, iar seara vă puteți relaxa la piscina interioară şi la sauna din Zell am See-Kaprun.

Aflată foarte aproape de România, Austria este în această vară destinaţia minunată în pentru orice turist care îşi doreşte un sejur în care să combine relaxarea, aerul curat, drumeţia, cultura şi gastrononomia într-un cardu de basm şi cu servicii ireproşabile. O destinaţie pe care Ultramarin o recomandă cu toată căldura! Detaliile excursiei din 11 august, pe care o puteți rezerva online, extrem de simplu, le găsiți aici.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*