Sport

S-au pus în vânzare POLIcardurile! Vezi preţurile biletelor pentru viitorul sezon şi cât costă tichetele la Poli – FCSB

Foto: Octavian Pintean

Astăzi s-au pus în vânzare POLIcardurile, anunţă clubul de fotbal Poli Timişoara, care a făcut publice şi noile tarife la bilete, valabile pentru viitorul sezon al Ligii I. Au apărut şi diferenţe de preţuri la bilete atât faţă de sezonul precedent cât şi la abonamente, faţă de anunţul iniţial, lansat în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Luni, 10 iulie 2017, s-au pus în vânzare abonamentele pentru jocurile de acasă din sezonul 2017/18 al Ligii 1, ale celor de la Poli Timişoara. Prețurile POLIcardurilor sunt următoarele:
– 100 de lei la peluzele sud și nord
– 200 de lei la tribuna II
– 250 de lei la tribuna I
– 400 de lei la tribuna 0
– 2.500 de lei la loje.

Abonamentele se eliberează zilnic, între orele 9:00 și 17:00, la biroul ticketing, aflat în zona vestiarelor stadionului ”Dan Păltinișanu”, informează reprezentanţii clubului alb-violet.

În ceea ce-i privește pe studenți, aceștia sunt cei mai avantajați. POLIcardurile dedicate lor vor costa numai 15 lei și se vor elibera exclusiv tribuna a II-a, abonamentele pentru această categorie urmând să se elibereze după data de 1 august 2017.

Faţă de anunţul lansat de club în urmă cu mai bine de două săptămâni, în care se preciyau preţurile POLIcardurilor, acum suporterii pot opta pentru abonamente şi la peluza nord a arenei Dan Păltinişanu, însă nu se mai regăsesc reducerile pentru pensionari, care erau de 50 % din valoarea POLIcardului atât la tribuna a II-a cât şi la tribuna I.

Altfel, tot astăzi, clubul de pe Bega a făcut publice şi tarifele biletelor la meciurile din campionat, care au suferit mici “ajustări” faţă de sezonul precedent, acesta fiind: 10 lei la peluzele sud și nord, 15 lei la tribuna a II-a, 20 de lei la tribuna I, 30 de lei la tribuna 0 şi 200 de lei la lojă.

Clubul care reprezintă Timişoara în elita fotbalului românesc a anunţat deja care sunt tarifele pentru partida contra bucureştenilor de la FCSB, din etapa a doua a viitorului sezon, acestea fiind mai scumpe decât preţurile stabilite deja pentru celelalte partide, aşa cum s-a întâmplat şi anul trecut. Valorile tichetelor pentru Poli – FCSB fiind stabilită astfel: 15 lei la peluzele sud și nord, 20 de lei la tribuna a II-a, 30 de lei la tribuna I, 40 de lei la tribuna 0 şi 250 de lei la lojă.

UPDATE

Clubul Poli Timișoara a efectuat noi modificări în ceea ce privește prețurile POLIcardurilor, după ce www.observatordetimis.ro a sesizat lipsa reducerilor pentru pensionari. Astfel, prețurile abonamentelor au fost reduse cu 50% pentru pensionari atât la tribuna 0 și I, cât și la tribuna a II-a.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*