Eveniment

ISU Timiș, pe biciclete în promovarea voluntariatului

ISU Timiș, pe biciclete în promovarea voluntariatului

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș, a organizat sâmbătă un eveniment „Pe biciclete în promovarea voluntariatului!”. Este primul eveniment de acest gen, din țară. Scopul acestui eveniment a fost de a promova și a susține activitățile de voluntariat din cadrul instituției. Totodată fiind și o activitate de recreere.

La eveniment au participat aproximativ 150 de persoane, care au parcurs un traseu de aproximativ 12 km, dintre care 6 km prin oraș și alți 6 km off-road. Plecarea a fost de la sediul inspectoratului – Str. Înfrățirii – Bdul. Take Ionescu – Punctele Cardinale – Str. Martin Luther – Bdul. Ion C. Brătianu – Str. Michelangelo – Str. Cluj – Str. Arieș – Calea Martirilor 1989 – Calea Timișoarei – Comuna Giroc – Str. Trandafirilor – Complex Flonta,  iar finish-ul a fost în Lunca Timișului, unde participanții au fost așteptați cu băuturi răcoritoare și gulaș. Traseul a fost parcurs în aproximativ o oră și un sfert.

În Lunca Timişului a fost amenajată și o expoziţie statică cu tehnica de intervenţie, respectiv o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială SMURD şi una pirotehnică, pentru a arăta potenţialilor voluntari cu ce se ocupă. Evenimentul s-a derulat fără incidente, coloana fiind însoțită de un echipaj de la poliția rutieră, iar participanții au oferit un feedback pozitiv, fiind foarte entuziasmați de organizarea și desfășurarea evenimentului.

Persoanele cu vârste cuprinse între 16 și 60 (plus) ani și doresc să devină voluntari în cadrul inspectoratului și să participe alături de pompierii militari la intervenții, îi invităm să se înscrie la Detașamentul 2 Timișoara, str. 16 Decembrie 1989, nr. 48, între orele 09:00 – 16:00. Persoană de contact Ciovică Alin (0762798312).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*