Life-style

Cum arată fiul pe care Adrian Mutu îl are cu timişoreanca Sandra Bahici

Cum arată fiul pe care Adrian Mutu îl are cu timişoreanca Sandra Bahici

Sandra, soția lui Adrian Mutu a adus pe lume în luna aprilie un băiețel. Deși fostul fotbalist internațional a devenit pentru a patra oară tătic, se pare că acestuia îi place la nebunie acest rol și postează într-una imagini cu fiul lui pe rețelele de socializare. Însă, cu ultima sa postare a reușit să-I cucerească pe internauți.

Adrian Mutu a postat pe contul lui de facebook, o imagine în  care doarme împreună cu fiul lui, Tiago, pe o canapea, în timp ce micuțul doarme pe pieptul fostului fotbalist, unde pare că stă foarte bine. Imaginea i-a cucerit imediat pe fanii briliantului, care nu au contenit cu comentarii de admirație. „Perfect moment”, „Plăcută priveliște”, „Ce frumos doarme grăsunelu. Să vă trăiască”, „Ce sentiment unic” sau „Ce frumos e bebe” – au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de internauți.

Recent, a avut loc un eveniment foarte important în familie lui Mutu. Deși abia face trei luni, băieţelul a făcut dejaprimii paşi, iar briliantul și soția lui au imortalizat imediat momentul.

Sandra a adus pe lume cel de-al patrulea copil al fostului fotbalist, pe 14 aprilie, prin cezariană. Micuțul a fost numit Tiago Adrian Mutu. Tiago este un nume sfânt de origine protugheză și pare foarte potrivit pentru aceasta având în vedere că băiețelul a venit pe lume în Vinerea Marea.

Tiago înseamnă Iacob, acest nume fiind purtat de un personaj biblic, fiul lui Isac si al Rebecai. Numele își are originea din elementul „akeb” – călcâi și înseamnă a înlocui, care vine din urmă, care e născut după fratele său. Mai mult, potrivit site-urilor de specialitate, o altă variantă de interpretare a numelui este aproprierea de cuvântul arab „jakub” – cocoș de munte, radicalul „kb” fiind interpretat  ca „a apăra”, „a proteja” și numele ar semnifica  „Dumnezeu a apărat”. Micuțul a măsurat la naștere 53 de cm și a avut 3,6 kilograme.

Directorul general al FC Dinamo a devenit astfel  la vârsta de 38 de ani tatăl a patru copii. El mai are un băiat, Mario, în vârstă de 14 ani din căsătoria cu Alexandra Dinu, și două fetițe din mariajul cu frumoasa domonicană Consuelo Gomez, Adriana (10 ani) şi Maya (8 ani).

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*