Administrație

Surpriză pe șantierul Popa Șapcă

Surpriză pe șantierul Popa Șapcă

Veste bună de pe șantierul Popa Șapcă! În această dimineață a fost adus în șantier podul pasajului Popa Șapcă, o structură metalică de 25 metri lungime și 4,4 metri lățime. Acesta va fi montat pe poziție începând din 21 august 2017.

Anunțul a fost făcut de către primarul Nicolae Robu. “Suntem, așadar, în linie dreaptă și cu această mare și grea lucrare! Nu mai rămâne decât să se încheie cercetările arheologice, pentru a se putea intra în forță și pe str. Popa Șapcă propriu-zisă, cu ce-a mai rămas de făcut la rețelele de utilități, cu construcția zidurilor delimitatoare ale carosabilului -scheletul de rezistență, format din piloni duși la 10 m adâncime a fost deja realizat-, cu lărgirea la 4 benzi a carosabilului,cu amenajarea trotuarelor și pistelor de bicicletă,cu plantarea de copaci pe toată lungimea, pe ambele părți, cu amenajarea fâșiilor de spațiu verde. Repet: ținta este finalizarea lucrării înainte de venirea iernii, adică: cu cel puțin jumătate de an mai devreme decât termenul contractual”, a precizat edilul Timișoarei.

În prezent lucrările continuă pe bulevardul Antenei.

Proiectul de amenajare al străzii și al pasajului Popa Șapcă trebuie finalizat până în toamnă. Investiția este estimată la 24 milioane lei (fără TVA), bani de la bugetul local.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*