Sport

Primul transfer pentru UVT Agroland Timișoara: Andreea Petra. Alte două jucătoare, în tratative

Primul transfer pentru UVT Agroland Timișoara: Andreea Petra. Alte două jucătoare, în tratative

Andreea Petra este primul transfer al verii pentru prim-divizionara de volei feminin UVT Agroland Timișoara. Volebalista joacă pe postul de centru și are 1,87 înălțime, făcând parte din circuitul naționalei României. Sportiva a evoluat în ultimii ani la CSU Târgu Mureș, club la care a lucrat cu antrenorul timișorenilor, Bogdan Paul, în sezonul 2014-2015.

Prima achiziție pentru viitorul sezon, Andreea Petra, este născută pe data de 1 august 1993 și a debutat în Divizia A1 pentru CSU Sibiu (formație la care a fost împrumutată de la Târgu Mureș), în 2013, revenind ulterior la Medicina.

Alături de Medicina, Petra s-a clasat pe poziția a patra în Divizia A1 (2014) și a participat la turneul final al Cupei României (2016). În competițiile internaționale, Andreea a evoluat alături de trupa din Târgu Mureș în Cupa Challenge și Cupa Balcanică.

”În cel mai sincer mod, vă spun că aceasta a fost una dintre cele mai dificile decizii pe care am fost nevoită sa le iau până acum. Acest lucru se datorează faptului că am crescut și m-am format ca jucătoare în cadrul echipei din Târgu Mureș. Le mulțumesc celor de acolo pentru condițiile oferite si sprijinul acordat!”, a declarat Andreea, după despărțirea de clubul unde a evoluat.

În ceea ce privește alăturarea sa echipei de pe Bega, Petra se declară atrasă de proiectul bănățencelor. ”M-a atras proiectul celor de aici, seriozitatea lor, dorința de performanță, care se vrea încă din primul an de la promovarea echipei Agroland în prima divizie. Sunt fericită că am luat decizia de a fi parte a acestui proiect minunat, un plus fiind grupul unit și posibilitatea de a lucra din nou cu antrenorul Bogdan. Sper să facem o figură frumoasă și cu siguranță vom munci mult pentru a ne îndeplini obiectivul, luptând meci de meci pentru cât mai multe victorii. Dar pentru toate acestea avem nevoie de sprijinul publicului timișorean, care va fi ca un al 7-lea jucător. Vă așteptăm la sală! Forza Agro!”, a conchis Andreea Petra, după semnarea angajamentului cu clubul timișorean.

UVT Agroland a mai confirmat faptul că în acest moment, clubul este în discuții avansate și cu alte două jucătoare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*