Social

Noi destinaţii de vacanţă, cu decolare din Timişoara

Noi destinaţii de vacanţă, cu decolare din Timişoara

Companiile aeriene, alături de operatorii de turism, au anunţat pentru acest sezon estival o destinaţie nouă: Palma de Mallorca (Spania).

Până în prezent, alături de Palma de Mallorca, au fost confirmate de către companiile aeriene şi  cursele charter spre Antalya (Turcia) şi spre insulele greceşti (Creta, Santorini şi Zakynthos). Rutele aeriene spre destinaţiile de vacanţă vor fi disponibile până în 2 octombrie, odată cu încheierea sezonului estival. Alături de aceste curse charter spre destinaţii de vacanţă, agenţiile de turism oferă servicii turistice pe curse aeriene regulate şi pentru Costa Blanca (prin cursele regulate spre Valencia) şi Costa Brava (prin cursele regulate spre Barcelona).

Ne bucurăm că în această vară, operatorii de turism au adăugat o nouă destinaţie de vacanţă. Este important ca în fiecare sezon oferta să fie cât mai variată, astfel încât locuitorii din regiunea de vest a ţării să se deplaseze în vacanţă direct din Timişoara, cu avionul”, a declarat Dan Idolu, directorul Aeroportului Internaţional Timişoara Traian Vuia.

Cursele charter de vacanţă sunt zboruri sezoniere organizate de operatorii de turism. Biletele se pot achiziţiona doar prin operatorii de turism, întrucât sunt incluse în pachetele turistice, alături de transfer, cazare, masă sau alte servicii. De asemenea, se pot achiziţiona servicii de turism prin operatorii de turism, care includ transportul aerian cu program regulat la/de la aeroportul Timişoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*