Administrație

S-a decis! Circulația cu rolele, skateboard-urile și monociclurile pe străzile din centrul istoric, INTERZISĂ

S-a decis! Circulația cu rolele, skateboard-urile și monociclurile pe străzile din centrul istoric, INTERZISĂ
Adora Beauty

Autoritățile au decis să interzică circulația cu rolele, skateboard-urile și monociclurile pe străzile din centrul istoric! Un proiect în acest sens a fost pus pe masa consilierilor locali, în cadrul ședinței de plen.

Astfel, trotinetele, rolele şi skate-urile au fost interzise pe mai multe străzi din zona centrală a Timişoarei. Decizia a fost luată marți de aleși, care au aprobat proiectul la propunerea consilierului local PNL, Grigore Grigoroiu.“Se interzice folosirea pe străzile și în piețele destinate promenadei: Piața Victoriei, Piața Libertății, Piața Sfântul Gheorghe, Piața Unirii, strada Alba-Iulia, Strada V. Alecsandri, strada Mărășești, Eugeniu de Savoya, strada Gheorghe Lazăr (pe tronsonul cuprins între Strada Emanoil Ungureanu și Piața Unirii), Mercy, Enrico Caruso, General Praporgescu a oricăror mijloace de locomoție, inclusiv a bicicletelor, monocicletelor, trotinetelor, skateboard-urilor, hoverboard-urilor, segway-urilor etc.”.

De cealaltă parte, consilierul PSD Gabriela Popovici a propus un amendament prin care să se interzică doar echipamentele electrice, însă a fost respins.

Reamintim, luni a avut loc și o dezbatere publică pe acest subiect. Motivul interzicerii circulației cu rolele, skateboard-urile și monociclurile în zona de promenadă îl explică edilul Nicolae Robu.“Au fost cazuri în care erau să se producă nenorociri din cauza unor iresponsabili care merg cu viteză cu rolele sau monociclurile.Unde e zonă pietonală nu merge nimeni cu nimic! Vom crea alte locuri pentru tot felul de mijloace care mai există”, a explicat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*