Educație

Rezultate Bacalaureat 2017. Edu.ro a afișat notele la BAC

Rezultate Bacalaureat 2017. Edu.ro a afișat notele la BAC
Adora Beauty

Rezultatele examenelor la BAC din sesiunea iunie-iulie 2017 au fost anunțate miercuri, 5 iulie. Notele la bacalaureat sunt cu atât mai importante cu cât cântăresc mult la admiterea în învățământul superior, mai ales la acele profiluri unde nu se organizează concurs pentru intrarea la facultate. Prima sesiune a bacalaureatului 2017 a început în 6 iunie, cu probele orale, și s-a încheiat la 30 iunie, cu proba la alegere a profilului și specializării. Sesiunea a doua a bacalaureatului 2017 începe la 21 august.

Sunt 97 de medii de zece în toată țara, conform rezultatelor publicate de Ministerul Educației.

Rezultatele pot fi vizionate pe site-ul Ministerului Educației, la acest link: http://bacalaureat.edu.ro/IndexHarta.aspx, unde puteți vedea rezultatele pe județe, pe licee sau pe medii.

Tot miercuri vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 16:00-20:00.  Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor, vor fi făcute publice în data de 10 iulie.

În conformitate cu prevederile metodologice, în urma evaluării lucrărilor contestate, „nota iniţială se poate modifica, după caz, prin creştere sau descreştere, prin nota acordată la contestaţii”. Cu alte cuvinte, nota comisiei de contestaţii este cea finală, întrucât nu se mai aplică regula celor 0,5 puncte diferenţă între nota de la evaluarea iniţială şi cea de la contestaţii.

Sursa: DIGI24.ro

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*