Eveniment

Furturi pe bandă rulantă în Timiş

Furturi pe bandă rulantă în Timiş

Polițiștii Secției 8 Rurale Deta, în urma investigațiilor efectuate, au identificat un bărbat, de 39 de ani, bănuit de furtul mai multor bunuri din sala de sport a unei unități de învățământ. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

În 3 iulie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 8 Rurale Deta – Post de Poliție Jamu Mare au identificat un bărbat, de 39 de ani, bănuit de furt. În fapt, în perioada 23-28 iunie a.c., cel în cauză ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, în sala de sport a unei școli din localitatea Jamu Mare, iar din interior ar fi sustras bunuri (o stație de amplificare a sunetului, 3 microfoane și 3 stative pentru susținerea microfonului) în valoare de aproximativ 6600 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiști, bunurile fiind restituite reprezentanților unității de învățământ. Pe numele bănuitului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

De asemenea, polițiștii timișeni efectuează cercetări față de trei bărbați, cu vârste între 18 și 40 de ani, bănuiți de furt din societăți comerciale. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale. Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara efectuează cercetări faţă de un bărbat de 40 de ani, bănuit de furt din societate comercială. În 3 iulie, în jurul orei 15.30, cel în cauză a fost reţinut de agenţii de pază a unei societăţi comerciale după ce ar fi trecut de casa de marcat având asupra sa băuturi alcoolice și produse alimentare neachitate.

În 4 iulie a.c., polițiștii Secției 5 Timișoara au întocmit documente procedurale pe numele a doi tineri, de 18 și 29 de ani, depistați de agenții de pază, într-un supermarket, după ce ar fi trecut de casa de marcat având asupra lor produse alimentare neachitate. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar prejudiciile în valoare de peste 400 de lei au fost recuperate, produsele fiind predate reprezentanţilor societăţilor comerciale. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiților.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*