Eveniment

Doi bărbați din Albania și Kosovo, opriţi la granița cu Serbia

migranti
Adora Beauty

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia, județul Timiș, au depistat doi bărbați din Albania și Kosovo care au încercat să treacă ilegal frontiera din  România în Serbia, pe jos, pe la ”frontiera verde”.

Marţi, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale, în urma căreia au depistat două persoane care se deplasau pe jos, dinspre Serbia spre România, pe direcția localităţii de frontieră Jimbolia.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei în cauză sunt doi bărbaţi, unul din Albania și unul din Kosovo, în vârstă de 26, respectiv 44 de ani. Aceştia au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera în România, cu scopul de a ajunge într-un stat din Spațiul Schengen.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Cei doi bărbați au fost predați unei echipe operative din cadrul Serviciului pentru Imigrări Timiş, pentru luarea măsurilor legale ce se impun. Totodată, au fost anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*