Politic

Campanie de donare de sânge organizată de TLDE Timiș

Campanie de donare de sânge organizată de TLDE Timiș

TLDE Timiș a început campania ”Împreună suntem mai puternici”. În această dimineață, doisprezece membrii ai organizației de tineret s-au adunat pentru a dona sânge.

Acțiunea a avut dublu rol. Astfel, cu tichetele obținute în urma donării sau cumpărat alimente care au fost dăruite către două familii nevoiașe din Pișchia și Murani.

“Chiar dacă astfel de acțiuni nu mai sunt interesante și sunt privite ca fiind banale, noi , tineretul ALDE, credem că omenia nu s-a pierdut și prin asemenea gesturi, mici, ce-i drept, arătăm că ne pasă de semenii noștri. Vom continua să mergem prin județ, și acolo unde se poate, să întindem o mână de ajutor. Nu putem mulțumi pe toată lumea și cu siguranță vor exista voci care ne vor critica, pentru că e în firea unora să o facă, dar ne-am obișnuit. Chiar și așa mergem mai departe. Astăzi, atât o familie din Pișchia, cât și una din Murani au primit din partea noastră alimente. Nu e mult, dar ne dorim să monitorizăm aceste familii și să le fim de ajutor și de acum încolo. Nu au curent electric, locuiesc în condiții greu de imaginat și duc o viață plină de lipsuri. Ne-am dorit să-i ajutăm și să facem public, tocmai pentru că credem în puterea exemplului și în ideea de a sensibiliza”, a spus președintele TLDE Timiș, Silviu Andrișan.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*