Sport

Cătălin Cazacu se impune și în etapa a III-a a Moto RC. Urmează etapa ”dublă”

Cătălin Cazacu se impune și în etapa a III-a a Moto RC. Urmează etapa ”dublă”

Timișoreanul Cătălin Cazacu a reușit o nouă performanță notabilă în Campionatul României de Motociclism ”Moto RC”. Ajuns sub tutela Sport Club Municipal Timișoara, Cazacu a încheiat pe prima poziție cea de-a treia etapă consecutivă a acestei competiții și se pregătește deja de etapa viitoare, care contează și în Campionatul Europei de Est.

Motociclistul timișorean merge ceas de când a ajuns sub ”aripa” SCM Timișoara. Cătălin Cazacu a câștigat etapa a treia a competiției Moto RC, competiție ce s-a desfășurat pe circuitul de la Adâncata, județul Ialomița, la finele săptămânii trecute.

Deși etapa a avut loc în condiții speciale, de o căldură excesivă, Cazacu nu a întâmpinat nici un fel de probleme în a-și adjudeca cel mai bun timp pe circuit. “Pentru noi a fost foarte important să testăm cum se comportă motocicleta în condiții de temperatură extremă. Am testat diferite tipuri de anvelope și am încercat să găsim soluția de a menține sistemul de frânare la același nivel în toate turele din cursă. Am plecat din pole position și am menținut pozitia de lider din primul viraj până la steag“, a declarat Cazacu, mulțumit de evoluția sa și a motocicletei pe care o pilotează.

Sportivul care reprezintă Timișoara concurează pe o motocicletă BMW S1000RR și anterior câștigase primele două etape ale Moto RC, competiție care cuprinde în total cinci etape.

La finalul acestei săptămâni, Cazacu va lua startul în etapa a patra a Moto RC, care se va desfășura pe circuitul de la Seres (Grecia), etapă care contează și în Campionatul Național, dar și în Campionatul Est-European.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*